Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Haralds Vasiļjevs pēc pārbaudes spēles ar Dāniju bija skarbs savos izteikumos, pārmetot spēlētājiem degsmes un agresivitātes trūkumu.

Kā ziņojām, Latvijas izlase Dānijai piekāpās ar 0:3.

"Komanda nospēlēja stabili slikti," atzina treneris. "Gaidīju vairāk uguntiņas uz laukuma, agresivitātes, tās nebija. Uz laukuma bija slikts "Dinamo" modelis. Puiši paši to apzinās, ģērbtuvē teicu, ka šāda spēle nevienu neapmierina. Bija daži patīkami momenti, kad redzējām - var, bet to "palaida". Kļūdas, muļķīgi noraidījumi, ripas zaudēšana bez cīņas. Nevienam tas nepatīk un man kā trenerim divkārt."

"Vienkārši iemest ripu šodien hokejā ir sarežģīti," norāda Vasiļjevs. "Vilcināšanās ar metienu, ripas pārturēšana - jūs zināt, kura komanda ar to "slimo"."

Ar vārtsargu spēli Haralds Vasiļjevs ir vairāk apmierināts. "Vārtsargi nav tie sliktākie," viņš atzīst. "Vienus vārtus gan varēja "noturēt". Gudļevskis nospēlēja ļoti labi, Masaļskis vājāk, taču pirmajam vienmēr ir grūtāk."

"Šodien - rīt mums ir laiks visu pārdomāt un kaut ko darīt, bet laika nav daudz," atgādina treneris. "Vienas dienas laikā ir jāmēģina kaut kas labot. Centīsimies neizgāzties - ceturtdien ir jābūt pilnā kaujas noskaņojumā."

Kā zināms, 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs sākas 1. septembrī un ilgs līdz 4. septembrim. Par vienīgo ceļazīmi cīnīsies Latvijas, Vācijas, Austrijas un Japānas komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!