Piesaucot iepriekšējo pieredzi, kad 2006. gadā pēc pasaules hokeja čempionāta Rīgā tika izjusts ievērojams bērnu pieplūdums hokeja treniņgrupās, bijušais Latvijas izlases hokejists, šobrīd arī jauniešu hokeja treneris Jēkabs Rēdlihs ir pārliecināts par šāda scenārija atkārtošanos.

Pat tad, ja skatītāji tribīnēs netiks ielaisti, šis notikums ienesīs pozitīvas vēsmas visā Latvijas sportā, pārliecināts Rēdlihs, kurs viesojies raidījumā "Hattrick ar Puči". "Šādi sporta svētki kā tādi, pārņems visu valsti uz to brīdi, jo tas apmērs jau ir nenormāls. Es domāju, tas visos sportos radīs tādu pozitīvu rezonansi, ka tas sports ir vajadzīgs, ka varam just līdzi."

Plašā sarunā ar Armandu Puči Jēkabs stāstīs gan par to, kāpēc Latvijas izlase hokejistiem ir svētki, gan par to, kādus svētkus mājās sagādā divi bērni un divi suņi.

Tikmēr, lasot starp rindām Latvijas sporta ziņu galvenajiem virsrakstiem, Armands Puče stāstīs par svarīgākajiem jaunumiem pasaules hokeja čempionāta rīkošanā un Rīgas "Dinamo" komplektēšanā.

Savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte, fizioterapeite Agneta Liepājniece kopā ar Latvijas hokeja izlases fiziskās sagatavotības treneri Ēriku Visocki noskaidros balansa grīdas unikalitāti sporta treniņiem.

"Hattrick ar Puči" pirmdienās 21:00 vērojams kanālā "Best4Sport TV" un "Hattrick" "Youtube" kanālā, bet trešdienās 22:25 kanālā 360TV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!