Otrdien, 25.martā, "Samsung premjerlīgā" tiks aizvadīta ceturtā finālsērijas spēle starp regulārā čempionāta pārliecinošajiem uzvarētājiem SK "Liepājas Metalurgs" un otrās vietas ieguvējiem HK "ASK/Ogre". Tā kā liepājnieki ir sērijā līdz 4 spēlēm vadībā ar 3:0, tad šī varbūt arī šīs sezonas pēdējā spēle, kurā var tikt pasniegts čempionu kauss.

Kā jau tas ierasts līdz ar meistarsacīkšu uzvarētāju kausu tiek pasniegtas arī individuālās balvas. Četrās nominācijās (labākais vārtsargs, aizsargs un uzbrucējs, kā arī korektākais treneris) uzvarētāji tika noteikti aptaujājot visu septiņu komandu, kuras piedalījās 2008.gada "Samsung premjerlīgas" čempionātā, pārstāvjus, kā arī viena balss no LHF - tātad kopā maksimāli bija iespējams iegūt astoņas balsis.

Rezultatīvākais hokejists tika noteikts, salīdzinot statistiku visas sezonas garumā, bet speciālbalvu par perspektīvāko "Samsung premjerlīgas" hokejistu noteica Latvijas pieaugušo, U-20 un U-18 izlašu galveno treneru aptaujā.

Sasummējot visus rezultātus par 2007/2008. sezonas Latvijas Atklāto meistarsacīkšu hokejā "Samsung premjerlīga" labākajiem atzīti:

• Rezultatīvākais hokejists - Aleksandrs Kerčs ("ASK/Ogre");
• Labākais vārtsargs - Dmitrijs Žabotinskis ("Liepājas Metalurgs"), 8 balsis;
• Labākais aizsargs - Vents Feldmanis ("Liepājas Metalurgs"), 6 balsis;
• Labākais uzbrucējs - Tomašs Hlubna ("Rīga 2000"), 4 balsis;
• Korektākais treneris - Vladimirs Golubovičs ("Liepājas Metalurgs"), 4 balsis;
• Perspektīvākais "Samsung premjerlīgas" hokejists - Jānis Straupe ("LSPA/Rīga").

Visi augstāk minētie saņems LHF piemiņas balvas un "Samsung premjerlīgas" ģenerālsponsora kompānijas "Samsung" LCD televizorus (32 collas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!