Foto: Publicitātes foto
Latvijas Futbola federācijas simtgades faktam ir jāatstāj kāds paliekošs iespaids. Pagājušajā sestdienā notikusī Leģendu spēle siltas un patīkamas atmiņas būs devusi gan pašiem spēles dalībniekiem, gan pavisam tuvu leģendām bijušajiem jaunajiem Latvijas futbola censoņiem, gan pārējiem spēles apmeklētājiem. Tāpat arī mums kā spēles rīkotājiem šis notikums ir kalpojis kā apliecinājums tam, cik skaists var būt rezultāts, ja Latvijas futbola ģimenē valda vienotība.

Paldies visiem, kas pielika roku spēles organizēšanā, parūpējoties par grandiozu paveikto darbu apjomu tik īsā laikā. LFF darbinieki un mūsu draugi no "Stelpes Mineral Water", "Komanda", "Eskimos", "Forum Auto", "Sportland", "Pullman" un "Ghetto Games" patiesi sarežģītos apstākļos sarūpēja notikumu, par kuru pateicības un uzslavas turpinām saņemt joprojām. Paldies medijiem, kas palīdzēja popularizēt šo notikumu, aicinot ļaudis klātienē redzēt daudzus izcilus futbolistus.

Īpašs paldies "Riga FC" klubam un tā vadībai, kas kā dāvanu Latvijas futbolam nodrošināja "Skonto"" stadiona izmatošanu spēles vajadzībām par brīvu. Īpašs paldies arī "Playoff Arena" komandai, kas parūpējās par brīnišķīgiem Leģendu spēlei veltītiem turnīriem bērniem un pašvaldību vadītājiem.

Paldies pasaules zvaigznēm, kas atsaucās mūsu aicinājumam un ar savu klātbūtni vairoja šī notikuma krāšņumu. Paldies mūsu partneriem no UEFA un FIFA par iesaisti šīs idejas padarīšanā par realitāti.

Visbeidzot, savu lielāko pateicību es vēlos veltīt Latvijas leģendu komandas spēlētājiem, treneriem un personālam, kuri ir pelnījuši izjust atgādinājumus par savās karjeras sasniegto un paveikto. Redzot jūsu emocijas pirms un pēc spēles, kļuva skaidrs, ka šis LFF simtgadei veltītais notikums būs ar paliekošu iespaidu.

LFF prezidents Vadims Ļašenko

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!