"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē svētdien, 3. martā, "Betsafe/Jūrmala" ar 62:55 (14:21, 18:11, 23:10, 7:13) uzvarēja LU komandu, kopvērtējuma tabulā nostiprinoties labāko astotniekā.

Tagad jūrmalnieki ar 12 uzvarām 25 spēlēs nostabilizējušies labāko astotniekā un spēruši soli tuvāk "play off" spēlēm. LU ar septiņām uzvarām 23 spēlēs vairs necer uz apvienotās līgas "play off", bet studenti vēl jānodrošina sev dalība Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas sacensībās.

"OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra astoņas labākās komandas kvalificējas izslēgšanas turnīram. Ceturtdaļfināla sēriju (1.-8., 2.-7., 3.-6., 4.-5.) spēles paredzētas 27. un 30. martā, uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā (pirmā pie komandas, kas pamatturnīrā ierindojusies zemākā vietā). Sēriju uzvarētāji spēlēs "Final Four" turnīrā, kas notiks 5. un 6. aprīlī Tallinā.

Sešas labākās Latvijas komandas pēc "OlyBet" Latvijas – Igaunijas līgas pamatturnīra rezultātiem iegūs tiesības piedalīties Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīrā. Ceturtdaļfinālā (3.-6., 4.-5.) un pusfinālā (1.-4. vai 5., 2. – 3. vai 6.), kā arī "bronzas finālā" cīņa risināsies sērijās līdz 3 uzvarām, finālsērijā par čempionu titulu – līdz 4 uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!