"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēlē trešdien, 3. oktobrī pie pārliecinošas uzvaras tika "Jūrmala", kas viesos ar 90:67 pieveica "Valga-Valka/Maks&Moorits" komandu.

"Jūrmalas" komandā rezultatīvākie bija garā gala spēlētāji Iļja Gromovs un Endrjū Šmits, kuri sameta pa 15 punktiem, bet Kristaps Mediss pievienoja 13 punktus. Gromovam šajā mačā izdevās tikt pie "double-double", jo viņa kontā arī 13 atlēkušās bumbas, bet Valkas un Valgas apvienotajā komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Guntis Sīpoliņš, kuram arī deviņas bumbas zem groziem.

Gan Gromovs, gan Šmits mačā priecēja līdzjutējus ar dankiem, bet Igaunijas kluba rindās ar amizantu "rituālu" izcēlās Timo Eichfuss (video 45. sekundē).

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides pēc trešdienas spēlēm turpināsies 6. oktobrī, kad "Ogre" savās mājās pulksten uzņems Latvijas čempionus "Ventspili". Pēc tam svētdien, 7. oktobrī, pulksten 17:00 piedāvāsim tiešraidi no Igaunijas - Raplas "Avis Utilitas" uzņems "Jūrmalu".

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!