Uzvaru 800 metru skrējienā vīriešiem sestdien Kuldīgā notikušajā Latvijas čempionātā telpās izcīnīja daugavpilietis Dmitrijs Jurkevičs.

Otrajā vietā tikmēr finišu sasniedza Renārs Stepiņš ar rezultātu viena minūte un 51,05 sekundes, kamēr trešais bija Pauls Ārents.

Savukārt 200 metru skrējienā vīriešiem ātrākais Jānis Baltušs, kura rezultāts bija 22,18 sekundes, bet 3000 metru skrējienā uzvaru izcīnīja Alberts Blajs, finišu sasniedzot pēc astoņām minūtēm un 25,76 sekundēm.

Augstlēkšanā vīriešiem ar rezultātu 2,16 metri labākais bija Mārtiņš Saulainis, bet trīssoļlēkšanā par uzvarētāju kļuva Pāvels Kovaļovs, kuram izdevās aizlekt 15,56 metru tālumā.

Sieviešu konkurencē 200 metru skrējienā labākā ar rezultātu 24,62 sekundes bija Gunta Latiševa - Čudare, kura pirms tam piektdien bija labākā 60 metros. 800 metru skrējienā uzvaru izcīnīja Valerija Linkeviča, kurai finišu sasniedza pēc divām minūtēm un 17,31 sekundes.

3000 metru skrējienā uzvaru izcīnīja Jeļena Ābele, kurai finišēja pēc deviņām minūtēm un 46,31sekundes. Augstlēkšanā uzvarēja Madara Onužāne, kura spēka pārlēkt 1,80 metru atzīmi, bet trīssoļlēkšanā sievietēm vistālākais lēciens tieši - 13 metri - izdevās Madarai Apinei.

Kā ziņots, vakar pirmajā sacensību dienā pārliecinošas uzvaras izcīnīja olimpisko spēļu dalībnieki - tāllēcēja Aiga Grabuste un lodes grūdējs Māris Urtāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!