Foto: Itar-Tass/Scanpix
Divkārtējā olimpiskā čempione un pasaules rekordiste kārtslēkšanā krieviete Jeļena Isinbajeva nepiedalīsies martā paredzētajā Eiropas vieglatlētikas čempionātā telpās.

Krievijas izlases galvenais treneris Valentīns Maslakovs atklāja, ka Isinbajeva sacensībās nepiedalīsies vīrusa infekcijas dēļ.

"Isinbajeva izlēma pasargāt sevi no lieka riska un uzsākt pilnu atveseļošanās kursu, lai veiksmīgi sagatavotos pasaules čempionātam," pastāstīja Maslakovs.

Kā zināms, pasaules čempionāts vieglatlētikā augustā norisināsies Dienvidkorejas pilsētā Tegu.

"Šis Krievijas izlases sastāvam ir liels zaudējums. Pēc atgriešanas sacensībās viņa demonstrēja patiešām labu sniegumu, tiekot pie divām uzvarām un uzrādot sezonas labāko rezultātu - 4,85 metri. Tomēr sportista veselība ir pirmajā vietā," piebilda Maslakovs.

Kā ziņots, Isinbajeva uz gadu pameta sportu pēc nesekmīgā snieguma pasaules vieglatlētikas čempionātā telpās Dohā, kur viņa palika bez godalgas.

Neveiksme Dohā Isinbajevai bija jau otrā pēc kārtas šāda līmeņa sacensībās, jo 2009.gada vasarā Isinbajeva, lai arī bija galvenā favorīte, palika bez godalgas arī pasaules čempionātā Berlīnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!