Foto: Publicitātes foto
Latvijas riteņbraucējs Andris Smirnovs no "Rietumu-Delfin" komandas sestdien izcīnīja 12.vietu Portugālē notiekošu divu dienu sacensību "Trofeu Alpendre Internacional do Guadiana" (UCI kat.2.2) pirmajā posmā.

Pirmajā dienā sportistiem bija jāveic aptuveni 155 kilometrus garš posms, par kura uzvarētāju kļuva spānis Hordi Simons no "Ecuador" komandas, kurš finišu sasniedza pēc trim stundām, 40 minūtēm un 57 sekundēm. Tikmēr Sminovs finišēja lielajā grupā, kas pirmās vietas īpašniekam piekāpās par 16 sekundēm.

Šajā pašā grupā finišēja arī vēl viens "Rietumu-Delfin" braucējs Krists Neilands, kurš tika klasificēts 55.vietā. Tikmēr vēl viens Latvijas vienību pārstāvošais riteņbraucējs Andris Vosekalns bija 125.pozīcijā, uzvarētājam zaudējot 11 minūtes un deviņas sekundes.

Svētdien riteņbraucēji veiks otro šī velobrauciena posmu, kas būs arī noslēdzošais. Tajā jāveic 163 kilometrus gara distance.

Kā zināms, pirms nedēļas Smirnovs izcīnīja septīto vietu Portugālē notikušajā vienas dienas velobraucienā "Classica Internacional Loule Capital Europeia do Desporto" (UCI kat.1.2).


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!