Uz šobrīd nenoteiktu laiku atlikti Latvijas pieaugušo un jaunatnes kausa šosejas riteņbraukšanā pirmie divi posmi – "Dobeles dzirnavnieka" kausa 1. un 2. posms, kas bija plānoti 18. un 19. aprīlī Dobelē, informē Latvijas Riteņbraukšanas federācija un RSK "Tandēms".

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, tiek atlikti vai atcelti virkne sporta, kultūras un izklaides pasākumi. To vidū ir arī virkne iepriekš plānotās riteņbraukšanas sacensības. Neskatoties uz to, ka šobrīd ārkārtējā situācija Latvijā ir noteikta līdz 14. aprīlim, ņemot vērā kopējo situāciju Latvijā un pasaulē, RSK "Tandēms" un Latvijas Riteņbraukšanas federācija informē par 18. un 19. aprīlī Dobelē paredzētajām šosejas riteņbraukšanas sacensībām.

Nolemts uz šobrīd nenoteiktu laiku atlikt "Dobeles dzirnavnieks" kausa šosejas riteņbraukšanā 1. un 2. posma sacensības, kas reizē ir arī Latvijas pieaugušo un jaunatnes kausa 1. un 2. posms. Organizatori turpinās aktīvi sekot līdzi situācijai valstī. Sacensību norise tiek plānota, tomēr norises laiks šobrīd nav nosakāms.

RSK "Tandēms" un LRF aicina ikvienu izturēties atbildīgi. Ja esat atgriezies no treniņnometnes ārzemēs, obligāti ir jāievēro 14 dienu pašizolācija, kas aizliedz jebkādus kontaktus vai saskarsmi ar apkārtējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!