Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Piektdien Latvijas Regbija muzejā Rīgā notika 2010. gada Latvijas jaunatnes čempionātu godalgoto vietu ieguvēju apbalvošana četrās vecuma grupās.

Visās četrās vecuma grupās pie medaļām tika “RFS/Eži” – U11 grupā viņiem bronzas medaļas, zelts U13 un U15 grupā, bet U18 – sudrabs.

„Miesnieki/Vētra” jaunie regbisti ieguva sudraba medaļas U11 grupā un bronzu U13 vecuma grupā. U11 vecuma grupā Latvijas čempionāta zelta medaļas ieguva “Imanta”, U18 grupā – Jelgavas „Alnis”. "Imanta/Piekūni” komandai sudraba medaļas U13 vecuma grupā un bronza U15 grupā. U18 vecuma grupā bronzas medaļas RK “Miesnieki” sportistiem.

„Protams, šogad ne viss gāja tik raiti kā iecerēts, taču pats galvenais, ka ir vairākas komandas, kas cīnās par medaļām. Nav vairs tikai viens “Ežu” klubs, kas meklē sev pretiniekus galvenokārt ārpus Latvijas robežām,” uzsver Latvijas Regbija federācijas prezidents Juris Silovs. „Kopumā sezona ir aizvadīta veiksmīgi. Protams, tās laikā nācās daudz ko koriģēt, taču beigu beigās mēs visi kopā esam Regbija muzeja telpās. Varbūt kāds no jaunajiem šajās telpās ir pat pirmoreiz. Mans galvenais secinājums par jaunatnes čempionātiem ir tāds – dubļus grauž! Tas arī ir pats galvenais.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!