Foto: floorball.lv
Iepriekšējās sezonas "Elvi Florbola līgas" vīru turnīra čempione "Betsafe/Ulbroka Oxdog" svētdien panāca neizšķirtu pusfināla sērijā.

Sērijas otrajā mačā "Betsafe/Ulbroka Oxdog" savā laukumā ar 9:5 (3:2, 5:2, 1:1) uzvarēja "Talsu NSS/Krauzers" vienībai, sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 1:1.

Mājinieku sastāvā četrus vārtus iemeta Rolands Kovaļevskis, kamēr vienus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles pievienoja Edžus Ceriņš. Savukārt pretiniekiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Artis Raitums.

"Betsafe/Ulbroka Oxdog" ceturtdaļfinālā ar 4-3 pārspēja "Valmieru", bet "Talsu NSS/Krauzers" ar 4-2 pārspēja Kocēnu "Rubeni".

Otrā pusfināla sērijā Cēsu "Lekrings" savu skatītāju priekšā ar 4:3 (2:1, 1:1, 1:1) uzveica "Lielvārde/Fatpipe", tādējādi arī panākot 1-1.

Uzvaru mājiniekiem piecarpus minūtes līdz mača beigām nodrošināja Artis Savins.

Ceturtdaļfinālā Cēsu "Lekrings" ar 4-1 apspēlēja Liepājas "Kurši/Ekovalis" vienību, bet "Lielvārde/Fatpipe" ar 4-0 pieveica Stalbes "Pārgauju".

Latvijas čempionāts florbolā norisinās 26. reizi.

Čempionāta fināls "Arēnā Rīga" paredzēts 13. aprīlī. Sākotnēji to bija iecerēts aizvadīt nedēļu vēlāk, taču sacensības tika pārceltas, jo uz to brīdi Federāciju kausa divcīņu ar Vāciju aizvadīs Latvijas sieviešu tenisa izlase.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionātā triumfēja "Betsafe/Ulbroka", nosargādama Latvijas čempionu titulu. Zelta mačā ulbrokieši pagarinājumā ar rezultātu 7:6 pārspēja "Valmieras" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!