Latvijas nacionālās handbola izlases kapteiņa Ingara Dudes pārstāvētais handbola klubs "Limoges" aizvadītajā sestdienā atsāka spēles Francijas augstākajā handbola līgā "Lidl Starligue". "Limoges" ar saviem sīvajiem konkurentiem universitātes kluba AIX handbolistiem spēlēja neizšķirti, informē Latvijas Handbola federācija (LHF).

Spēles beigu rezultāts – 31:31 – parādīja, ka šīs komandas ir ļoti līdzīgas spēka samērā un arī turnīra tabulā tās ierindojas viena aiz otras.

Spēles sākumā pavisam nelielu pārsvaru izdevās iegūt AIX handbolistiem, tomēr pirmā puslaika vidū "Limoges" izdevās lauzt spēles gaitu un pārtraukumā doties ar divu vārtu pārsvaru (18:16).

Otrā puslaiku "Limoges" uzsāka ļoti veiksmīgi, un komandai pat izdevās sasniegt piecu vārtu pārsvaru, tomēr jau puslaika vidū AIX handbolisti atkal bija izlīdzinājuši rezultātu. Pat līdz spēles pēdējām minūtēm nelielā vadībā bija viesi. Tomēr spēles pēdējās minūtēs "Limoges" atkal izdevās izlīdzināt rezultātu un noslēgt spēli ar neizšķirtu rezultātu 31:31.

Latvijas izlases kapteiņa Ingara Dudes loma šajā spēlē bija tieši kā aizsardzības spēlētājam. Kopumā viņš laukumā aizvadīja 30 minūtes un vienreiz nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Rezultatīvākie "Limoges" rindās bija Dragans Gajics ar deviņiem vārtiem, savukārt sešus vārtus guva Džuliāns Emonets Julian Emonet, bet AIX komandas izteikts līderis vārtu gūšanā ar kopumā desmit precīziem metieniem bija Nikolass Klaire.

Nākamo spēli "Limoges" aizvadīs izbraukumā, kad tiksies ar Tulūzas "Fenix". Šajā sezonā "Limoges" handbolisti jau ir cīnījušies ar šo komandu un savās mājās uzvarēja ar rezultātu 30:26.

Ar 18 punktiem 14 spēlēs "Limoges" ieņem ceturto vietu 16 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!