Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas džudo cīkstonis Andrejs Maģers sestdien izcīnīja piekto vietu Tbilisi notiekošajā Pasaules kausa izcīņas posmā.

Svara kategorijā līdz 60 kilogramiem startējošajam Maģeram pirmā kārta savā apakšgrupā bija brīva, turpinājumā viņš pieveica armēni Artūru Vardanjanu, bet apakšgrupas finālā zaudēja Juņlunam He no Ķīnas.

Līdz ar to Maģeram sacensības nācās turpināt gandarījuma turnīrā, kura pirmajā cīņā viņš pārspēja krievu Ajherelu Balčakpanu, bet mačā par trešo vietu zaudēja Ludovika Šamartēnam no Šveices.

Sestdien uz starta stājās arī vēl viens Latvijas sportists Deniss Kozlovs, kurš pirmajā cīņā pārspēja ukraini Antonu Četveriku, bet apakšgrupas pusfinālā zaudēja gruzīnam Lašam Šavdatuašvili, izstājoties no sacensībām.

Svētdien Pasaules kausa posmā uz starta dosies vēl trīs Latvijas sportisti - Konstantīns Ovčiņņikovs startēs svara kategorijā līdz 81 kilogramam, Aigars Mīlenbergs uz tatami kāps svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, bet Viktors Reško sacentīsies svara kategorijā līdz 100 kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!