Foto: LETA

"Elvi florbola līgas" vājāko komandu turnīra spēlē piektdien Ķekavas "Bulldogs" guva svarīgu uzvaru pār "Talsi"/"Krauzers", cīnoties par nepalikšanu pēdējā vietā.

Ķekavas "Bulldogs" ar 8:5 (2:1, 4:1, 2:3) uzvarēja "Talsi"/"Krauzers".

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Klāvs Jansons, kura kontā arī rezultatīva piespēle.

"Bulldogs" pēc gūtās uzvaras turpina cīnīties, lai nepaliktu pēdējā vietā, kas nozīmē cīņu pārspēlēs ar vīriešu pirmās līgas čempioni, ja tā vēlēsies pretendēt uz vietu augstākajā sabiedrībā.

Savukārt vēl vienā vājāko komandu turnīra spēlē "Pārgauja" ar rezultātu 11:2 (4:0, 5:2, 2:0) uzveica "Bauskas" komandu.

Uzvarētājiem ar trim gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lauris Ābols.

Četras komandas, kas nekvalificējās izslēgšanas spēlēm, saglabājot regulārajā turnīrā iegūtos punktus, aizvadīs divu apļu papildturnīru. Komandai, kura ierindosies pēdējā vietā, būs jāaizvada pārspēles par vietas saglabāšanu "Elvi Florbola līgā" līdz četrām uzvarām ar pirmās līgas komandu, kas pretendēs uz iekļūšanu virslīgā.

Atpalicēju turnīrā pirmajā vietā ar 28 punktiem 25 mačos atrodas "Pārgauja", par diviem punktiem atpaliek "Talsi"/"Krauzers", kas aizvadījis par vienu spēli vairāk. Pie 18 punktiem 25 spēlēs tikusi "Bauska", kamēr "Bulldogs" guvuši 16 punktus 26 mačos.

Kā zināms, izslēgšanas spēlēs "Mogo-RTU"/"Rockets" kā pirmie sasnieguši pusfinālu. Ceturtdaļfināla sērijas "Mogo-RTU"/"Rockets" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-0 pārspēja "Valmiera"/ViA vienību. Tikmēr "Lielvārde" ar 3-1 ir vadībā pret Liepājas "Kuršiem", "Ulbroka"/"Masters" ar tādu pašu rezultātu atrodas priekšā "Rīgai", bet starp čempioni Cēsu "Lekrings" un Kocēnu "Rubreni" rit sīva cīņa, jo sērijā rezultāts ir neizšķirts 2-2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!