Pirmās formulas (F-1) komanda "Ferrari" pirmdien Maranello prezentēja jauno sacīkšu auto F-1 2000, ar kuru saista cerības šogad tikt pie pasaules čempionu titula.
"Ferrari" vadība norādīja, ka 2000.gada sezonas sākumā abi komandas piloti - vācietis Mihaels Šūmahers un Brazīlijas autosportists Rubenss Baričello, kam abiem prezentācijā tika uzticēts novilkt pārvalku no jaunā auto, būs vienādā statusā.

"Mēs vēlamies, lai "Ferarri" sasniedz vislabākos rezultātus, tādēļ Rubensam [Baričello] un Mihaelam [Šūmaheram] būs jāparāda viss, uz ko viņi ir spējīgi, un tad komandas vadība izlems, vai mums ir nepieciešama tāda stratēģija, kur viens pilots būtu pirmais numurs," prezentācijā norādīja "Ferrari" sporta direktors Žans Tots.

"Komandas mērķi ir skaidri un grūti sasniedzami - šogad uzrādīt labākus rezultātus nekā iepriekšējā sezonā", teica Tots.

Jaunais "Ferrari" F-1 2000 ir radīts uz 1999.gada modeļa F399 bāzes, kas komandai iepriekšējā sezonā nodrošināja uzvaru Konstruktoru kausā, bet Šūmaheram deva otro vietu pilotu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!