Jelgavas rajona Vircavas pagastā 18.februārī svinīgi atklās jaunu sporta halli. Halles atklāšanas svinīgajā ceremonijā aicināti piedalīties vairāki Saeimas deputāti, valsts institūciju un pašvaldību pārstāvji.
Pēc svinīgā pasākuma notiks draudzības spēle basketbolā starp Jelgavas rajona pašvaldību vadītāju un Jelgavā pārstāvēto banku darbinieku komandām. Plānots, ka spēli uzsāks savulaik Latvijā pazīstami basketbolisti Ingrīda Ūdre un Vilis Krištopans.

Jaunajā sporta hallē galveno uzmanību pievērsīs volejbolam, basketbolam un tenisam. Dienā šeit saimniekos vietējās vidusskolas audzēkņi, bet pēcpusdienās treniņi būs organizēti bērniem un jauniešiem dažādās sporta sekcijās, kurās par treneriem strādās rajona sporta skolas pedagogi. Savukārt vakara stundas dažādām sporta aktivitātēm piederēs pieaugušajiem gan no Vircavas, gan kaimiņu pagastiem.

Minētā sporta būve tapusi ļoti īsā laikā - sešos mēnešos un to uzcelt izdevies galvenokārt pagasta padomes priekšsēdētāja Ziedoņa Caunes entuziasma un pagasta deputātu izpratnes dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!