Šo svētdien, 5. decembrī, četru cilvēku Latvijas pokera komanda tiešsaistē stāsies pretim astoņu citu valstu spēlētājiem apakšgrupā „Eiropa 4”, lai noskaidrotu, kura komanda iegūs tiesības pārstāvēt savu valsti PokerStars Pasaules kausa pokerā (WCP) finālā.

Pēc kvalificēšanās nacionālās komandas sastāvam, pokera spēlētāji no Latvijas par iespēju pārstāvēt savu valsti Lielajā finālā sacentīsies ar spēlētājiem no Bulgārijas, Gruzijas, Igaunijas, Izraēlas, Krievijas, Lietuvas, Somijas un Ukrainas.

Spēlētāji no katras komandas tiks klasificēti saskaņā ar futbola pozīcijām, kuras tie ieguva pirmajā posmā kvalifikācijas turnīros un svētdien spēlēs pēc šāda saraksta:

5. decembrī pl. 9.00ET Eiropa 4 vārtsargi       RAT_SISE
5. decembrī pl. 9.30ET Eiropa 4 Aizsargi        bandrlv
5. decembrī pl. 10.00ET Eiropa 4 Pussargi     cauljux
5. decembrī pl. 10.30ET Eiropa 4 Uzbrucēji    zavor

Atgādinām, ka 2009. gadā komanda no Latvijas savstarpējā sacensībā ar 54 citu valstu komandām spēja ierindoties to deviņu komandu vidū, kas tikās finālā Bahamu salās. Deviņu pasaules labāko pokera komandu vidū latvieši izcīnīja 7. vietu un 10 000 ASV dolāru naudas balvu, aiz sevis atstājot komandas no Meksikas un Kanādas. Prestižo čempionāta uzvarētāja titulu un 100 000 ASV dolāru naudas balvu ieguva komanda no Vācijas. Par Pasaules pokera kausa čempiona titulu cīnījās arī komandas no ASV, Itālijas, Polijas, Jaunzēlandes un Lielbritānijas.

PokerStars Pasaules kauss pokerā (WCP) šogad notiek jau septīto gadu pēc kārtas un tajā apvientas 56 valstis no visas pasaules. Balvu fonds ir 290 000 ASV dolāru, bet tikai viena valsts tiks kronēta kā uzvarētāja un iegūs 100 000 ASV balvu WCP finālā, kas risināsies kā daļa no PokerStars Karību Piedzīvojuma (PCA) no 9. līdz 16. janvārim.

Sīkāku informāciju par WCP Jūs variet iegūt Pokerstars mājas lapā. Lai sekotu līdzi visiem Pasaules VII pokera čempionāta notikumiem, ieskaitot visu kvalifikācijas turnīru rezultātus, apmeklējiet PokerStars blogu. Tāpat esam gandarīti informēt, ka Pasaules pokera čempionāta fināli tiks rādīti tiešraidē PokerStars.tv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!