No 11. līdz 13. februārim Ventspilī un Rīgā notiks Ziemeļeiropas basketbola līgas (NEBL) kārtējās spēles.
BK "Ventspils" 11. februārī tiksies ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušajam basketbolistam Maģiskajam Džonsonam piederošo Zviedrijas komandu "Magic M7", bet dienu vēlāk vetspilniekiem jāspēlē ar lietuviešu "Alita". Abas spēles notiks Ventspilī, kur vietējā uzņēmuma "Ventspils nafta" vadība panākusi vienošanos ar NEBL pārstāvjiem par līgas sponsorēšanu.

"Ventspils" komanda laukumā dosies iespējami labākajā sastāvā, jo nekādas veselības problēmas kluba basketbolistus nevajā, vienīgi autonegadījumu izraisījušajam un nosacīti diskvalificētajam Aigaram Zeidakam vēl nav atrasts aizvietotājs.

Savukārt otra Latvijas komanda - "Brocēni/LMT" - sestdien Rīgā mērosies spēkiem ar "Alita", bet svētdien viņu pretinieki būs "Magic M7".

Iespējams, jau sestdien "Brocēni/LMT" komandā spēlēs Igors Miglinieks, bet līdz šim veselības problēmu dēļ neskaidra bija Sanda Valtera līdzdalības iespēja komandas cīņās.

Pirms kārtējām spēlēm "Ventspils" NEBL turnīra tabulā ieņem 7. vietu, un komanda līdzšinējās astoņās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras. Tādu pat spēļu skaitu aizvadījuši arī "Brocēni/LMT" basketbolisti, bet viņu rēķinā par vienu uzvaru mazāk.

Turnīra līderi ir Kauņas "Žalgiris", kas uzvarējuši visās septiņās spēlēs.

Visas iepriekš minētās cīņas, izņemot "Ventspils" - "Alita" spēkošanos, tiešraidē būs redzamas Latvijas televīzijas 2. programmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!