"SynotTip" Latvijas vīriešu handbola čempionāta spēlē svētdien, 9. februārī, uzvaru izcīnīja "Celtnieks Rīga", ar 42:32 apspēlējot HK "Ogre". Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Handbola federāciju piedāvāja šīs spēles video tiešraidi.

Savukārt svētdienas otrā četrinieka spēlē "ASK/LSPA" ar 32:24 uzvarēja "MSĢ/LAT 2000" komandu.

"Celtnieks" līdz šim jau bija izcīnījusi vienu uzvaru otrajā posmā, kamēr HK "Ogre" šī bija pirmā spēle. Mača sākumā pāris reizes "Ogre" ieguva divu vārtu handikapu, tomēr pēc tam "Celtnieks" izvirzījās vadībā. Pēc pirmajām 30 minūtēm "Celtnieks" bija vadībā ar 20:14.

Mača dinamikai nemainoties, "Celtnieks" ar 42:32 guva uzvaru pār HK "Ogre". Rezultatīvākie rīdzinieku sastāvā bija abi baltkrievu leģionāri. Aleksejs Haisa guva 11 vārtus, bet Aleksandrs Pocikaiļiks – desmit.

"Ogrei" ar deviņiem vārtiem izcēlās Arvis Laganovskis, kamēr brālis Artis un Rolands Ivanovs veica septiņus rezultatīvus metienus.

Otro uzvaru pēc kārtas otrajā četriniekā izcīnīja "ASK/LSPA", kas 8. februārī pieveica Vaiņodi, bet svētdien uzvarēja Latvijas jaunatnes izlases bāzes komandu ar 32:24. Lielā mērā spēles likteni "ASK/LSPA" izšķīra pirmajās 30 minūtēs, kad "MSĢ/LAT 2000" netika galā ar pretinieku uzbrukumu, un mājinieki puslaiku noslēdza ar 20:13 pārsvaru.

Otrā puslaika ievadā "MSĢ/LAT 2000" guva četrus vārtus pēc kārtas, taču "ASK/LSPA" atguvās, rezultātā spēli noslēdzot ar 32:24. Kristers Rihards Ozols uzvarētājiem guva desmit vārtus, bet Emīls Reniņš maču noslēdza ar astoņiem.

"MSĢ/LAT 2000" rindās rezultatīvākais ar sešiem vārtiem bija Rauls Serafimovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!