Foto: stock.xchng
Vairākas Latvijas komandas ar labām sekmēm piedalījušās ziemas regbija-7 sacensībās Igaunijas pilsētiņā Ūdekīlā, informē Latvijas Regbija federācijas preses dienests.

Pirmo vietu 12 komandu konkurencē šajos mačos izcīnīja "Livonia/Kurši" vienība, kuru trenēja Latvijas ovālās bumbas veterāni Nikolajs Petjuņins un Vilmārs Sokolovs. Šī komanda bez zaudējumiem pārvarēja grupas kārtu un arī tālākajās sacensībās palika nepārspēta.

"Turnīrs apliecināja, ka mūsu pārsvars pār igauņiem joprojām ir ievērojams," atzina "Livonia/Kurši" galvenais treneris Nikolajs Petjuņins. "Protams, varējām vēlēties labāku laukumu, taču jāsaprot, ka ir ziema. Pats galvenais, ka parādījām labu sniegumu."

Otrajā vietā ierindojās "Baldone", bet mačā par 3. vietu Valmiera papildlaikā pārspēja "Livonia/Garkalne" vienību. Piektajā vietā palika "LMT/Eži" komanda, kas cīnījās neizšķirti ar Tartu komandu, un uzvarēja, pateicoties lielākam piezemējumu skaitam.

Visbeidzot sieviešu konkurencē trešo vietu izcīnīja "Livonia" meiteņu komanda, neraugoties uz to, ka izšķirīgais mačs bija jāaizvada mīnus 24 grādu temperatūrā, turklāt pussešos vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!