Foto: F64
Otro uzvaru Latvijas vīriešu florbola čempionāta ceturtdaļfināla sērijā svētdien izcīnīja Cēsu "Lekrings", kas savā laukumā ar rezultātu 9:8 (2:5, 1:2, 5:1, 1:0) pagarinājumā pieveica komandu "Bauska".

Pēc otrās trešdaļas "Bauska" atradās vadībā ar 7:3. Neizšķirtu "Lekrings" panāca 48 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Andris Rajeckis, kurš pagarinājuma sestajā minūtē guva arī uzvaras vārtus.

Kopā Rajeckis šajā mačā guva četrus vārtus, bet trīs vārtus "Lekrings" labā guva Aleksandrs Abramovs. Tikmēr "Bauska" komandā pa diviem precīziem metieniem izpildīja Pēteris Zeltiņš un Rihards Krūmiņš, kura rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles.

Sērijā līdz trijām uzvarām "Lekrings" izvirzījās vadībā ar 2-0.

Pusfinālā šī pāra uzvarētāji spēkosies ar Igaunijas kluba Jegevas "Selver/Tahe" un "Lielvārdes" dueļa spēcīgāko komandu. Šī pāra otrajā spēlē svētdien "Lielvārde" uzvarēja izbraukumā ar 5:4, sērijā izvirzoties vadībā ar 2-0.

Pie otrās uzvaras sērijā svētdien tika arī "Ķekavas" komanda, kas savā laukumā ar 4:3 apspēlēja "Ulbrokas" florbolistus.

Arī šajā sērijā rezultāts šobrīd ir 2-0 "Ķekavas" labā.

Kā ziņots, vēl šajā "zara" pusē pašlaik pagājušās sezonas čempionvienība RTU/"Inspecta" ceturtdaļfināla sērijā ar 2-0 uzvar Stalbes "Pārgauja" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!