Foto: F64
Latvijas Cīņas federācijai (LCF) noslēdzies viens no pirmajiem posmiem ilgajā maksātnespējas procesā, bet tuvākajā laikā par ilgtermiņa attīstību šajā sporta veidā jāaizmirst. Primāri, sporta veidam jānostājas atpakaļ uz kājām un jāatgūst uzticība sporta sabiedrībā un potenciālo atbalstītāju acīs, portālam "Delfi" saka LCF ģenerālsekretārs Aivars Matulis.

LCF šobrīd piedzīvo grūtus laikus, jo iepriekšējās vadības neveiksmīgā finanšu pārvaldīšana sagādājusi vismaz 180 tūkstošu eiro lielu parādu, kuru dēļ sākts maksātnespējas process. Tagad maksātnespējas procesā ir noslēdzies viens no posmiem, bet LCF, visticamāk, pēc tam pašlikvidēsies un būs jauna šī sporta veida vadošā organizācija valstī – Latvijas Sporta cīņas federācija.

Pēc LCF ģenerālsekretāra teiktā, situācija pēdējo trīs līdz četru gadu laikā kļuvusi smagāka.Viens no klupšanas akmeņiem bija Latvijā sarīkotais Eiropas čempionāts, kura rīkošanas sekas federācija izjūt vēl joprojām. Bet viens no pavērsiena punktiem visā garajā stāstā bija iepriekšējās vadības vēlme tiesāties ar LTV, kas prasīja samaksāt par translācijām.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!