Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Garkalne/Livonia" ar 48:24 uzvarēja "Miesniekus" Latvijas čempionāta "Super 4" spēlē, kārtējo reizi mačā izdarot vismaz četrus piezemējumus un ar 15 punktiem pārliecinoši nostiprinoties pirmajā vietā turnīra tabulā.

"Livonia" šajā spēlē izdarīja sešus piezemējumus, kamēr "Miesnieki" - četrus, par ko arī nopelnīja vienu bonusa punktu. Saspringtajā spēlē "Livonia" izšķirošo pārsvaru ieguva otrajā puslaikā, gluži tāpat kā iepriekšējās divās "Super 4" turnīra spēlēs pret "LMT/Ežiem" un "Kalvi".

""Livonia" bija stiprāka. Tai ir resursi un iespējas, un tā pelnīti uzvarēja," pēc mača atzina "Miesnieku" treneris Uldis Bautris. "Mums nebija vairāku vadošo spēlētāju, kas ietekmēja spēles gaitu, taču savu komandu varu paslavēt."

"Komanda parādīja raksturu spēlē pret tādu labu komandu kā "Miesnieki". Mūsu uzbrucēji izrādījās fiziski stiprāki," sacīja "Livonia" galvenais treneris Marks Allens.

Perfektu spēli aizvadīja ne tikai komanda, kas trešo reizi "Super 4" turnīrā pabeidza spēli ar pieciem punktiem, bet arī Kristaps Bērziņš, kurš simtprocentīgi realizēja visus sitienus pa vārtiem - sešas realizācijas un divus sodus, turklāt pats vēl izdarīja vienu no piezemējumiem. Treneris norādīja, ka Bērziņš bija speciāli trenējis sitienus pa vārtiem.

Tagad Bērziņa kontā ir 241 punkts par 19 piezemējumiem, 61 realizācijas sitiena un astoņiem soda sitieniem.

Ceturtdien Juglā tiekas "LMT/Eži" un "Kalve", bet "Livonia" nākamā spēle būs 12. septembrī Upesciemā pret "LMT/Ežiem".

LČ "Super 4" spēle
"Garkalne/Livonia" - RK "Miesnieki" 48:24 (13:7)

Punktu guvēji:
"Garkalne/Livonia". Piezemējumi: Norberts Bekmanis, Edmunds Ščavinsks, Viesturs Vārpa, Vitars Blošķis, Kristaps Bērziņš, Laurins Prelgausks. Realizācija: Kristaps Bērziņš (6). Sodi: Kristaps Bērziņš (2).
RK "Miesnieki". Piezemējumi: Kārlis Dzenis, Elmārs Šefanovskis, Toms Asejevs, Edgars Cīrulis. Realizācija: Maksims Batrakovs, Andris Andersons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!