Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Neuzvarētais amerikāņu bokseris Floids Meivezers īpašā preses konferencē Japānā pirmdien paziņoja, ka viņš atgriezīsies ringā un spēkosies ar 20 gadus veco japāņu kikbokseri Tenšinu Nasukavu, vēsta ESPN.

41 gadu vecais Meivezers savā boksera karjerā 50 cīņas izcīnījis 50 uzvaras. Viņš jau divas reizes paziņojis par savas karjeras beigām, taču amerikānis atkal nolēmis kāpt ringā.

Cīņa starp Meivezeru un Sasukavu notiks 31. decembrī Saitamas arēnā, kas atrodas netālu no Tokijas. Tajā var sapulcēties 37 000 skatītāju.

Tiesa, pagaidām nekas vairāk par gaidāmo cīņu nav paziņots. Nav zināmi, vai abi cīnīsies pēc boksa vai kikboksa noteikumiem, nav zināms arī raundu skaits, kāda būs svaru kategorija un citas svarīgas nianses. Pats Meivezers savā sociālajā tīklā "Instagram" publicējis bildi ar jauktās cīņu mākslas (MMA) cimdiem.

Pēdējā laikā medijos aktīvi izskanēja informācija, ka Meivezers varētu aizvadīt cīņu pret Krievijas sportistu Habibu Nurmagomedovu, tomēr šīs cīņas izziņošana apstiprina UFC prezidenta Danas Vaita sacīto, ka abu cīņa nenotiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!