Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Milvoki "Bucks" un pieredzējušais basketbolists Glens Robinsons pirmdien vienojās par līguma pagarināšanu līdz 2004./2005. gada sezonai.
"Bucks" ģenerālmenedžeris Ernijs Grunfelds izteica sajūsmu, ka šis agresīvais uzbrucējs arī turpmāk pārstāvēs šo komandu.

Šosezon tieši divus metrus garais basketbolists Robinsons vidēji vienā spēlē guvis 20,3 punktus un izcīnījis 6,3 atlēkušās bumbas, palīdzot "Bucks" Centrālās divīzijas turnīra tabulā ieņemt augsto otro vietu.

1994.gada NBA drafta ceremonijā Robinsons tika izvēlēts ar pirmo numuru. Kopš tā laika "Bucks" basketbolists tikai vienā no sezonām vidēji vienā spēlē guva mazāk par 20 punktiem. Tas notika pagājušajā sezonā, kad Robinsons vidēji mačā guva tikai 18,4 punktus.

"Bucks" basketbolists atklāja, ka labprāt spēlē Milvoki, jo tā atrodas netālu no viņa dzimtās Indiānas štata pilsētas Garijas.

Kopumā Robinsons "Bucks" sastāvā ir aizvadījis 361 spēli, vidēji gūdams 21,1 punktu. Komandas vēsturē tikai Karims Abduls-Džabars bijis rezultatīvāks. Viņš vidēji mačā guva 30,4 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!