Foto: AFP/Scanpix/LETA

Amerikāņu futbola līgas (NFL) superzvaigzne Toms Breidijs svētdien paziņoja, ka tomēr nenoslēgs profesionāļa karjeru un aizvadīs vēl vienu sezonu Tampabejas "Buccaneers" rindās.

Breidijs, kurš šī gada 1. februārī paziņoja, ka noslēdz karjeru, tādējādi aizvadīs jau 23. sezonu NFL čempionātā. Septiņkārtējais "Super Bowl" ieguvējs svētdien publicēja ierakstus sociālajās vietnēs "Twitter" un "Instagram".

"Pēdējos divos mēnešos esmu sapratis, ka mana vieta joprojām ir laukumā, nevis tribīnēs," raksta Breidijs. "Tas laiks pienāks. Bet tas nav tagad. Mīlu savus komandas biedrus un savu atbalstošo ģimeni. Viņi šo visu padarījuši iespējamu. Atgriežos Tampā uz savu 23. sezonu."

Sportists pirms divām sezonām palīdzēja "Buccaneers" vienībai izcīnīt čempionu titulu, bet iepriekšējā sezonā Tampabejas komanda zaudēja konferences pusfināla kārtas spēlē.

Savu pirmo 20 sezonu laikā Breidijs izcīnīja sešus titulus "New England Patriots" komandas rindās. Jau tobrīd viņš bija kļuvis par titulētāko sportistu NFL vēsturē.

Vērts piebilst, ka Breidijs šī gada 3. augustā paliks 45 gadus vecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!