Foto: LETA
Pretinieka nogrūšana zemē un tam sekojošs spēriens ar kāju – pēc šāda pavērsiena tiesnesis trešajā raundā pārtrauca Kristapa Zuša un Ņikitas Smirnova boksa maču, kas sestdienas vakarā norisinājās naktslokāla "Studio 69" telpās "LNK Fight Night 17" cīņu šova ietvaros un kas tika translēts interneta maksas video tiešraidē.

Sestdienas vakara boksa cīņa starp Zuti un Smirnovu bija kā revanšs pēc 2018. gada mača, kurā toreiz pēc punktiem uzvaru izcīnīja Zutis. Revanša mačā smagsvaru kategorijā bija paredzēti kopumā četri raundi, tomēr trešajā raundā tiesnesis pēc abu pārkāpumiem maču pārtrauca un abiem piešķīra diskvalifikāciju.

Cīņa kulmināciju sasniedza trešajā raundā, kad Smirnovs saņēma jau otro soda punktu – par pretinieka grūšanu. Taču drīz pēc tam, kārtējā klinča laikā Zutis pretinieku nogrūda zemē un spēra ar kāju, kurā Smirnovs ātri ieķērās un nelaida vaļā, līdz tiesnesis Zuti novilka malā. Kad Smirnovs bija piecēlies kājās, cīņa netika atsākta, jo tiesnesis signalizēja, ka mačs tiek pārtraukts. Rezultātā abiem bokseriem tika piešķirta diskvalifikācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!