Foto: stock.xchng
Latvijas paukotāji Roberts Āboltiņš un Toms Stašulāns svētdien piedzīvoja zaudējumus pasaules junioru čempionāta sacensību ar floreti izslēgšanas cīņu otrajā kārtā.

Priekšsacīkstēs Āboltiņš savā grupā sešās cīņās izcīnīja trīs uzvaras un ieņēma trešo vietu, iekļūstot izslēgšanas cīņās, kur pirmajā kārtā - 1/64 finālā - ar 15-9 pieveica spāni Serhio Lakastu, bet 1/32 finālā ar 6-15 zaudēja amerikānim Eligsānderam Masjalasam.

Savukārt Stašulāns priekšsacīkstēs savā grupā sešās cīņās tika pie divām uzvarām, ieņemot piekto vietu, kas deva vietu izslēgšanas cīņās. Tajās viņš 1/64 finālā ar 15-9 pieveica Meksikas sportistu Davidu Gomesu, bet 1/32 finālā ar 7-15 atzina krieva Kirila Ļičagina pārākumu.

Tikmēr vēl viens Latvijas sportists Kārlis Supe priekšsacīkstēs savā grupā sešās cīņās izcīnīja trīs panākumus, ieņemot ceturto vietu, kas ļāva iekļūt izslēgšanas cīņās, kur viņš 1/64 finālā ar 10-15 zaudēja Indonēzijas paukotājam Hendravanam Susanto.

Kopvērtējumā Āboltiņš tika klasificēts 53.vietā, Stašulāns ieņēma 61., bet Supe - 67.pozīciju.

Kārlis Supe un Iļja Sitovs ceturtdien nespēja pārvarēt izslēgšanas cīņu pirmo kārtu pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar floreti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!