Foto: F64

Latvijas modernās pieccīņas sportisti Jeļena Rubļevska un Pāvels Švecovs svētdien izcīnīja sesto vietu pasaules čempionāta jauktās stafetes sacensībās.

Pēc ceturtā labākā rezultāta paukošanā sekojošajā peldēšanā Latvijas sportisti ieņēma vien 17.vietu. Jāšanā Rubļevska un Švecovs ieguva maksimālo punktu skaitu, dalot pirmo vietu, bet apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā viņi bija 15.ātrākie.

Par pasaules čempioniem kļuva lietuvieši Justīns Kinderis un Laura Asadauskaite, bet Rubļevska un Švecovs viņiem finišā zaudēja 48 sekundes.

Kopā pasaules čempionātā uz starta stājās 20 jauktās stafetes komandas.

Kā ziņots, individuālās cīņas Latvijas sportisti aizvadīja ļoti neveiksmīgi, jo kvalifikāciju vīru konkurencē nepārvarēja Švecovs un Deniss Čerkovskis, bet dāmām to nepaveica arī Rubļevska un Olga Šišlova.

Kā ziņots, šī gada 22.maijā, Rubļevskai piedzima dēls, bet jau pēc desmit dienām divu bērnu māmiņa atsāka treniņus, lai gatavotos pasaules čempionātam. Pērn Rubļevska no Latvijas pārstāvjiem pasaules čempionātā bija visveiksmīgākā, izcīnot devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!