Latviešu boksa zvaigzne Ričards Bolotņiks pēc atceltā dueļa pret britu Kreigu Ričardsu ieguvis jaunu pretinieku un cīnīsies 6. maijā slavenā Kanelo Alvaresa cīņas vakarā.

Latvieša pretinieks 6. maija vakarā Meksikā būs bijušais Pasaules boksa padomes (WBC) čempions pussmagajā svarā Oleksandrs Gvozdiks no Ukrainas, portālam "Boxing Social" paziņojis slavenais promouters Edijs Hērns.

Pirms tam Bolotņikam bija paredzēts cīnīties 1. aprīlī pret Ričardsu, taču pretinieka slimības dēļ divcīņa tika atcelta.

Tikmēr 35 gadus vecais Gvozdiks tiek uzskatīts par vienu no Ukrainas boksa zelta paaudzes pārstāvjiem. Viņš karjeras laikā 19 cīņās izcīnījis 18 uzvaras, tostarp 14 ar nokautu. Ukrainis 2018. gadā ieguva WBC čempiona jostu, ko zaudēja gadu vēlāk un pēc tam neboksējās teju četrus gadus. 2012. gadā Londonas olimpiskajās spēlēs Gvozdiks izcīnīja bronzas medaļu.

Savukārt 32 gadus vecais Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 19 no 26 cīņām, astoņas no tām noslēdzot ar nokautu. Viņš pēdējo cīņu aizvadīja 2022.gada aprīlī, kad pieveica horvātu Hrvoje Sepu, sagādājot pretiniekam pirmo zaudējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!