Foto: Publicitātes foto
Ir sākusies reģistrācija šāgada piedzīvojumu seriālam "xRace", kas risināsies piecos posmos - Bauskā, Cēsīs, Dobelē, Rīgā un Siguldā.

Bauskā, Cēsīs, Dobelē, Rīgā un Siguldā no 30.aprīļa līdz 17.septembrim norisināsies Latvijā populāro piedzīvojuma sacensību seriāls "xRace", kura pamatā ir orientēšanās, stratēģiskā plānošana, braukšana ar kalnu velosipēdu, airēšana, peldēšana, kā arī citi aizraujoši un nedaudz ekstrēmi uzdevumi.

"Pagājušais gads pierādīja, ka šajās sacensībās var piedalīties visi – gan meitenes, kas pirmo reizi turēja rokā kompasu, gan uzņēmumu pārstāvji, gan arī čempioni un sportisti, kas pārstāvējuši Latviju Olimpiskajās spēlēs," saka atzīst sacensību organizators Jānis Vanags. "Esam ieguldījuši lielu darbu, par ko esam saņēmuši daudz pozitīvu atsauksmju. Par sacensību labo reputāciju liecina arī tas, ka jau pirmajā reģistrācijas dienā pieteikusies 21 komanda. Ir skaidrs, ka sacensības kļūs arvien populārākas un tas mūs motivē veidot tās vēl interesantākas un aizraujošākas."

Šogad sacensību kopējais naudas balvu fonds ir 10 000 eiro. Katrā posmā balvas saņems katras grupas labākās trīs komandas. Sacensību galvenā balva tiks pasniegta sacensību noslēgumā katras klases uzvārētāju komandām pēc četru posmu labākajiem rezultātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!