Foto: DELFI
Šo Piektdien, 6. decembrī, pasākumā "Rīgas Sporta laureāts 2013" sveiks Latvijas galvaspilsētas labākos sportistus, trenerus, sporta komandas, kā arī pasniegs balvu par mūža ieguldījumu un noteiks 2013. gada sporta notikumu Rīgā.

Konkursu "Rīgas Sporta laureāts 2012" organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD), lai izvērtētu un apbalvotu labākos galvaspilsētas sportistus, trenerus, sporta darbiniekus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un veicināšanā. Pasākumā balvas pasniedz vairākās nominācijās: "Rīgas labākais sportists/te", "Rīgas labākais paralimpiskais sportists/te", "Rīgas labākā sporta spēļu komanda", "Rīgas labākā ekipāža/komanda", "Rīgas labākais treneris", "Gada notikums sportā", kā arī "Uzlecošā zvaigzne sportā" un nominācijā "Par mūža ieguldījumu sportā".

Šogad nominantu vidū tādi zināmi sportisti un treneri kā cīkstone Laura Skujiņa, hokejists Kristers Gudļevskis, riteņbraucējs Toms Skujiņš, treneri Vitālijs Smirnovs, Aigars Aglenieks, Valentīna Eiduka u.c.

Pērn par Rīgas gada labāko sportistu atzīts pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, bet Rīgas labākā sportiste bija modernās pieccīņas sportiste Jeļena Rubļevska.

2012.gada Rīgas sporta laureāta fotoreportāža

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!