Čehijas augstākajā handbola līgā "Strabag Rail Extraliga" desmito uzvaru izcīnījusi Latvijas handbola izlases spēlētāja Uvja Strazdiņa pārstāvētā handbola komanda "Lovosice", kas savās mājās ar rezultātu 39:23 pārspēja šī brīža pēdējās vietas komandu Malomērices "Brno", raksta Latvijas Handbola federācija (LHF).

Jau no spēles sākuma bija redzams, ka izteikts pārsvars ir "Lovosice" komandai. Līdz puslaika beigām mājinieki bija sasnieguši astoņu vārtu pārsvaru, un pārtraukumā rezultāts uz tablo bija 21:13. Arī otrajā spēles daļā situācija laukumā nemainījās, un "Lovosice" turpināja palielināt iegūto pārsvaru, kopumā spēli noslēdzot ar pārliecinošu uzvaru 39:23.

Latvijas izlases handbolists Uvis Strazdiņš šajā spēlē guva trīs vārtus. Rezultatīvākais spēlētājs "Lovosice" komandā bija Jirži Motls, kas guva septiņus vārtus. Savukārt "Brno" rindās rezultatīvākais ar sešiem vārtiem bija Lūkašs Koubeks.

"Lovosice" pēc šīs spēles turpina ieņemt ceturto vietu Čehijas augstākās handbola līgas turnīra tabulā. Pēc aizvadītām 18 spēlēm kopumā komanda izcīnījusi 22 punktus, desmit mačos gūstot uzvaru, divas reizes spēlējot neizšķirti, kā arī sešas reizes piedzīvojot zaudējumu. Lai gan "Lovosice" ir vienāds punktu skaits ar Prāgas "Dukla", tomēr Prāgas komandai līdz šim bijis par divām spēlēm mazāk.

Nākamo spēli Uvja Strazdiņa pārstāvētā "Lovosice" aizvadīs 20. februārī, kad izbraukumā dosies pie šī brīža sestās vietas komandas "HBC Ronal Jičín".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!