Foto: DELFI

Latvijas bokseris Mairis Briedis 21. martā "Arēnā Rīga" Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālā pārspēs kubieti Junielu Dortikosu un iegūs Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju, prognozēja amerikānis Endrū Tabiti, kurš no turnīra izstājās pusfinālā.

WBSS pusfinālā Rīgā Dortikoss ar iespaidīgu uzbrukumu desmitajā raundā nokautēja Tabiti un iekļuva finālā, kurā tiksies ar Briedi. Tomēr Tabiti uzskata, ka Dortikosam vienīgā iespēja uzvarēt finālā ir tieši tāda pati, kā cīņā ar viņu – ar vienu ļoti precīzu trāpījumu.

"Es prognozēju, ka šī būs gara cīņa, kurā Briedis uzvarēs pēc vienbalsīga tiesnešu vērtējuma," WBSS preses dienestam sacīja Tabiti. "Dortikosam vienīgā iespēja ir precīzu trāpījumu. Viņš cenšas būt agresīvs, bet Briedim jāpieturas pie boksa un jāizdara spiediens. Es abiem novēlu veiksmi."

Tabiti atzina, ka zaudējums Dortikosam bija pieredze, kas viņu padarīja piezemētāku. "Tagad es būšu jauns un uzlabots bokseris.Tas mani padarīja par labāku, pārliecinātāku un bīstamāku bokseri. Es kļūšu par pasaules čempionu, par to nešaubos. Vēlos iegūt čempionu jostas," viņš uzsvēra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!