Foto: Publicitātes foto
Ar trešā posma sacensībām noslēdzās Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) organizētais Latvijas ziemas čempionāts iejādē, kurā pieaugušo konkurencē uzvarēja Airisa Penele ar zirgu Ravelu, informē LJF preses dienests.

Pēc pēdējā ziemas čempionāta posma, kas šoreiz risinājās Jaunmārupē, zemnieku saimniecības "Lielceri" slēgtajā manēžā, kļuva zināms, ka Latvijas ziemas čempionu titulu iejādē izcīnījušas Airisa Penele ar Ravelu pieaugušo konkurencē, Jūlija Stepanova ar "Dancing Queen" (jaunie jātnieki līdz 21 g. v.), Aiga Silavniece ar "Dancing Queen" (juniori līdz 18 g. v.) un Jūlija Ezīte ar Hiltonu (bērni līdz 16 g. v.).

"Nebija viegli jāt, jo Ravels nesaprata, kāpēc savās mājās ir sacensību atmosfēra," pēc sacensībām teica Latvijas čempione." Pašai bija ļoti daudz darba sacīkšu rīkošanā, tāpēc nestartēju ar jauno zirgu Dāvana. Tagad gaidu brīdi, kad varēsim sākt trenēties laukā, sezonas sākumā paredzētas arī sacensības ārzemēs – Čehijā, Polijā."

Ziemas čempionu titulus izcīnīja četrās vecuma grupās, vērtējot divus labākos rezultātus no trim posmiem, bet apbalvojumus saņēma arī pirmo trīs vietu ieguvēji katrā no deviņām shēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!