Foto: Ģirts Kehris
Pieliekot punktu zelta sezonai, Latvijas čempioni regbijā "Garkalne/Livonia" svētdien Upseciema stadionā atbildes vizītē uzņēma Maskavas "Torpedo". Ļoti labā atmosfērā gan laukumā, gan tribīnēs mājinieki revanšējās ar 20:12 (10:5).

Abas komandas martā Maskavā aizvadīja draudzības spēli. Livonieši tobrīd bija tuvu panākumam, bet mača izskaņā "Torpedo" ar piezemējumu izrāva uzvaru 23:20. Tagad "Garkalne/Livonia" revanšējās, tādējādi komandu duelī šogad draudzīgs neizšķirts 1:1.

Upesciema apkārtnē visu nakti pirms spēles lija lietus, tāpēc mačs izvērtās "dubļains", lai gan laukums šādiem laika apstākļiem bija ļoti labā stāvoklī. Jau pirmajā minūtē livoniešu saspēle un Markuss Krališs kreisajā malā izdara piezemējumu. Puslaika gaitā "Torpedo" ar piezemējumu+realizāciju izvirzījās vadībā ar 7:5, bet puslaika izskaņā ar pēdējo bumbu izdevās atgūt vadību 10:7.

Tāpat kā pirmajā spēlē Maskavā, arī Upesciemā otrajā puslaikā turpinājās "amerikāņu kalniņi". Otrā puslaika sākumā viesi ar piezemējumu atguva vadību, bet drīz vien livonieši "iestūma" bumbu piezemējuma zonā (15:12). Punktu "Garkalne/Livonia" uzvarai ar labu reidu pielika Arkādijs Remizovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!