Latvijas regbija klubs RFC "Livonia", aicinot cilvēkus vairāk iesaistīties sportiskās aktivitātēs, šogad uzsācis nodarbību sērijas visiem vecumiem "Ģimenes treniņš".

Uz ģimenes treniņiem aicināts jebkurš aktīvs cilvēks – gan liels, gan mazs. Vairāki desmiti interesentu pagājušajā nedēļas nogalē ieradās uz pirmo ģimenes treniņu, kurā varēja izkustēties ar dažādām spēlēm un atrakcijām. Aktivitātēs ne vienmēr tika likts uzsvars uz regbiju, jo svarīgāk šajās nodarbībās ir kopā būšana un kāju izlocīšana pēc ikdienas darba ritma.

Šī bija tikai pirmā nodarbība ģimeniskā gaisotnē. Turpinot šo jauno aktivitāti, ģimenes treniņi "Skonto" hallē būs 22. februārī un 29. martā. Nodarbības sāksies pulksten 20:30.

"Ideja par Ģimenes dienas rīkošana radās, lai sapulcētu interesentus ģimeniskam un draudzīgam treniņam, kopīgi pasportotu un parādītu mums mīļo sporta veidu arī citiem. Protams, pirmajā reizē lielākā daļa no 55 dalībniekiem bija mūsu spēlētāju ģimenes, draugi un kaimiņi, bet bija arī citi interesenti un ceram, ka šis skaits turpinās augt," stāsta viena no idejas realizētājām, "Livonia" menedžera Marta Ozola. "Kopīgi iesildījāmies, piedalījāmies stafetēs un izspēlējām "tag" lentīšu regbija turnīru. Pasākums izdevās ļoti pozitīvs un jauks, priecīgi bija visi atnākušie Tāpēc aicinām nākamajos datumos visus interesentus piektdienas vakarā atnākt izskrieties ar ģimeni un baudīt pozitīvu atmosfēru."

Ģimenes treniņi ir vēl viens jaunums "Livonia" darbībā jaunajā, 2019. gadā. Šajā ziemas sezonā klubs pirmo reizi vīriem rīko "Livonia Winter cup 10s" seriālu ar trīs posmiem, dāmām notiks "Livonia Winters cup 7s", bet jaunieši sacentīsies "Livonia Youth WInter Cup 10s" turnīros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!