Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Sestdien, 23. aprīlī, Ozolnieku vidusskolas stadionā notika Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēle starp "LLU/Ozolnieki" un "Livonia 2" komandām, uzvaru ar 24:14 (12:7) izcīnot "livoniešiem". Viņi iekļuva kausa pusfinālā, kas risināsies vasarā – 30. jūlijā.

"LLU/Ozolnieki" galvenais treneris Arvis Pilenieks:
– Tā bija divu līdzīgu pretinieku līdzīga spēle. Domāju, ka abām komandām bija interesanti. Izlozei bija labpaticies savest mūs kopā jau ceturtdaļfinālā, un abām komandām bija iespēja uzvarēt. Šoreiz vairāk paveicās pretiniekiem, kuri, jāsaka godīgi, bija arī nedaudz vairāk saspēlējušies. Paldies sāncenšiem par interesanto cīņu. Prieks bija atkal spēlēt Ozolnieku vidusskolas stadionā, par ko paldies Ozolnieku domei. Paldies arī "Metāla studijai" par izgatavotajiem vārtiem. Vēl jāpiebilst, ka palīgā mums bija daži regbisti no Siguldas.

"Livonia 2" galvenais treneris Nikolajs Petjuņins:
– Izpildījām visu, kas bija plānots. Labi nospēlējām spēka cīņās un sānu izspēlēs. Nedaudz vājāk bija ar sitieniem ar kāju. Tomēr tas kopējo ainu laukumā nemainīja. Labi nospēlēja jaunie regbisti. No pieredzējušākajiem varu izcelt Eduardu Želvi. Arī pārējie cīnījās no sirds. Galvenais, ka uzvara ir rokā un tagad esam jau pusfinālā, līdz kuram vēl ilgāks laiks gaidāms. Priekšā vēl daudz sacensību, tāpēc tagad kaut ko prognozēt par kausa izcīņas tālākajiem iespējamajiem pavērsieniem neņemos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!