Foto: F64
Pirmdien pilnā sastāvā tika apstiprināta Latvijas Regbija federācijas (LRF) valde, aģentūra LETA guva apstiprinājumu federācija.

Augustā notikušajā federācijas biedru kopsapulcē LRF prezidenta amatā tika ievēlēts Kārlis Vents, bet valdē ievēlēti divi no četriem viņa piedāvātajiem kandidātiem. Biedru atbalstu guva Andrejs Šilinskis un Zane Sirsniņa-Kukaine, bet Vadimam Galajevam un Elmāram Šefanovskim nepietika balsu, lai viņus ievēlētu valdē.

Pirmdien biedru sapulcē tika apstiprināts LRF prezidents un vēl četri valdes locekļi. Bez jaunā LRF prezidenta Venta valdē strādās arī Šilinskis, Zane Sirsniņa-Kukaine, Kārlis Sarkans un Edgars Cīrulis.

LRF biedri maijā pārvēlēja amatā iepriekšējo prezidentu Aivaru Pilenieku, taču Uzņēmu reģistrā netika apstiprināti vēlēšanu kongresa dokumenti un bija nepieciešams rīkot jaunas vēlēšanas. Jūlija sākumā par LRF jauno prezidentu tika apstiprināts Vents, taču viņa virzītā valde neguva federācijas biedru atbalstu.

Tādējādi federācija bija spiesta izsludināt šogad trešās prezidenta vēlēšanas, kas norisinājās kopsapulcē 10. un 15.augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!