Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere trešdien piedzīvoja zaudējumu Budapeštas WTA "International" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfināla mačā.

Dekmeijere pārī ar krievieti Mariju Kondratjevu ar rezultātu 6-4, 0-6, 3:10 smagā cīņā supertaibreikā zaudēja Uzbekistānas tenisistei Akgulai Amanmuradovai un Alisjai Rosoļskai no Polijas, kuras izliktas ar trešo numuru.

Par dalību turnīrā Dekmeijere nopelnīja 70 WTA dubultspēļu ranga punktus.
Dekmeijere WTA dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 85.vietu, Kondratjeva atrodas 142.pozīcijā, bet Amanmuradova un Rosoļska atrodas attiecīgi 87. un 40.pozīcijā.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas un Krievijas duets ar rezultātu 6-2, 6-3 pārspēja čehieti Evu Hrdinovu un Lielbritānijas pārstāvi Anni Keotavongu, kuras WTA dubultspēļu rangā atrodas attiecīgi 170. un 133.pozīcijā.

Šī Dekmeijerei bija tikai otrā uzvara WTA turnīros kopš februāra beigām. Iepriekš viņa zaudēja Akapulko WTA "International" sērijas turnīra pirmās kārtas mačā, bet Kopenhāgenas WTA "International" turnīrā sasniedza ceturtdaļfinālu. Tāpat Latvijas sportiste sacentās Ospri ITF 50 000 sērijas turnīrā, kur zaudēja jau pirmajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!