Foto: AFP/Scanpix
Francijas atklātā tenisa čempionāta pirmās kārtas mačā Ukrainas tenisists Serhijs Stahovskis bija neapmierināts ar tiesneša lēmumu, un izmantoja mobilo telefonu, lai pierādītu, ka arbitrs kļūdījies.

Mačā, kurā Stahovskis ar rezultātu 1-6, 4-6, 3-6 zaudēja francūzim Rišāram Gaskē, bija ļoti neapmierināts, ka tiesnesis kādā epizodē fiksējis "autu", lai arī bumbiņa bijusi uz laukuma līnijas. Spēlētājs ļoti centās pierādīt savu taisnību, viņš paņēma savu mobilo telefonu un nofotografēja vietu, kur bumbiņa atsitusies.

Stahovska uzņemtajā bildē redzams, ka bumbiņa pavisam nedaudz pieskārās laukuma līnijai. Tomēr tiesnesis savu lēmumu nemainīja, kā arī brīdināja ukraini par telefona izmantošanu spēles laikā. Šo fotogrāfiju viņš publicēja sava sociālā tīkla "Twitter" profilā.

Atgādinām, ka maija vidū Romas "Masters " sērijas turnīra otrās kārtas spēlē pret latvieti Ernestu Gulbi "izrādi" sarīkoja serbs Viktors Troickis, kurš arī nebija apmierināts, ka fiksēts "auts". Viņš pasauca palīgā televīzijas operatorus ar kameru, lai pierādītu savu taisnību, bet tiesnesis tā vietā Troickim izteica brīdinājumu.

Stahovska publicētā bilde:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!