Foto: AFP/Scanpix
Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules ranga jaunākajā sarakstā saglabājis 61.pozīciju.

Vēl no Latvijas tenisistiem ATP pasaules rangā Andis Juška zaudējis vienu pozīciju un ieņem 528.vietu, Deniss Pavlovs pakāpies uz 557.vietu, bet Kārlis Lejnieks, ieņem 705.vietu, kas ir kritums par vienu pozīciju. Vēl Mārtiņš Podžus ir 1743.vietā, Artūrs Kazijevs – 1809.pozīcijā, bet Miķelis Lībietis ir 1866.

Tikmēr ATP ranga pirmajā trijniekā pēc sezonas noslēguma turnīra notikušas izmaiņas – pirmajās divās vietās joprojām ir Novāks Džokovičs un Rafaels Nadals, bet uz trešo vietu atkal pakāpies Rodžers Federers. Vēl pirmajā sešiniekā ir Endijs Marejs, Davids Ferrers un Žo-Vilfrīds Tsonga.

Sieviešu tenisa, kur sezona ir noslēgusies, WTA pasaules rangā Latvijas labākā tenisite Anastasija Sevastova saglabājusi 94.vietu. Tāpat arī Diāna Marcinkeviča saglabāja 360.vietu. Līga Dekmeijere zaudējusi vienu pozīciju un atrodas 674.pozīcijā, bet Lina Lileikite ir atguvusi piecas vietas un ierindojas 976.vietā.

WTA ranga līdere joprojām ir Karolīne Vozņacki, kurai seko Petra Kvitova,Viktorija Azarenka, Marija Šarapova, Na Li un Samanta Stosura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!