Foto: EPA/LETA
Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules ranga jaunākajā sarakstā zaudējis vēl trīs pozīcijas un tagad ieņem 60.vietu.

Vēl no Latvijas tenisistiem ATP pasaules rangā Andis Juška ieņem 532.vietu, kas, salīdzinot ar pagājušo nedēļu, ir kāpums par vienu vietu, Deniss Pavlovs saglabājis 561.vietu un Kārlis Lejnieks ir 700.pozīcijā. Vēl Adrians Žguns ieņem 1360.vietu, Mārtiņš Podžus – 1748.pozīciju, Artūrs Kazijevs – 1805.vietu, Miķelis Lībietis – 1866.vietu.

Tikmēr ATP ranga līderis ir Novāks Džokovičs, kuram seko Rafaels Nadals, Endijs Marejs, Rodžers Federers, Davids Ferrers un Žo-Vilfrīds Tsonga, kurš ir pacēlies divas pozīcijas augstāk.

Sieviešu tenisa, kur sezona praktiski ir beigusies un augstākā līmeņa turnīri vairs nav paredzēti, WTA pasaules rangā Latvijas labākā tenisite Anastasija Sevastova saglabājusi 94.vietu. Savukārt Diāna Marcinkeviča šobrīd ieņem 373.vietu, kas ir kritums par deviņām vietām, Līga Dekmeijere zaudējusi piecas pozīcijas un atrodas 668.pozīcijā, bet Lina Lileikite ir 981.

WTA ranga līdere joprojām ir Karolīnes Vozņacki, kurai seko Petra Kvitova, Viktorija Azarenka, Marija Šarapova, Na Li un Samanta Stosura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!