Foto: AFP/Scanpix
Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP rangā zaudējis astoņas pozīcijas, kas viņu tagad ierindo 78.vietā.

Atgādinām, ka Gulbis aizvadītajā nedēļā nepārvarēja Memfisas ATP sērijas turnīra pirmo kārtu.

Vēl jaunākajā ATP rangā Andis Juška zaudējis trīs pozīcijas un ieņem 526.vietu, bet Deniss Pavlovs ir 708.vietā, kas ir kritiens par 26 pozīcijām. Tikmēr Kārlis Lejnieks ierindojas 775.vietā, bet Mārtiņš Podžus un Artūrs Kazijevs – 1778.pozīcijā.

ATP pasaules ranga augšdaļā izmaiņas nav notikušas – līderis ir Novāks Džokovičs, bet vēl labāko sešiniekā ir Rafaels Nadals, Rodžers Federers, Endijs Marejs, Davids Ferrers un Žo Vilfrīds Tsonga.

Tikmēr WTA pasaules sieviešu tenisa rangā Anastasija Sevastova pēc ievērojamā kritiena atguvusi divas pozīcijas, ierindojoties 191.vietā. Vēl WTA rangā no Latvijas sportistēm 350.vietā ir Diāna Marciknkeviča, Līda Dekmeijere ierindojas 350.pozīcijā, bet Lina Lileikite ir 980.vietā.

WTA saraksta līdere ir Viktorija Azarenka, kurai seko Marija Šarapova, Petra Kvitova un Karolīne Vozņacki, bet Agņeška Radvanska apsteigusi Samantu Stosuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!