Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas labākie tenisisti Ernests Gulbis un Anastasija Sevastova saglabājuši savas pozīcijas pasaules rangu tabulās.

ATP pasaules rangā Gulbis saglabā 31.vietu. Vēl no Latvijas tenisistiem pasaules rangā Kārlis Lejnieks ieņem 351.vietu (pakāpies pa 12 vietām), Andis Juška – 374.vietu (zaudējis četras pozīcijas), Deniss Pavlovs – 506.vietu (pakāpies pa 33 vietām), Adrians Žguns – 755.vietu (zaudējis divas pozīcija), bet Miķelis Lībietis – 1365.vietu (kāpums pa sešām vietām).

ATP pasaules rangā augšdaļā notikušas vairākas izmaiņas. Līderis joprojām ir Rafaels Nadals, kuram seko Novāks Džokovičs un Rodžers Federers. Uz ceturto vietu pakāpies Endijs Marejs, kurš apsteidzis Robinu Sēderlingusestais joprojām ir Davids Ferrers un septītais – Tomašs Berdihs. Labāko desmitnieku atstājis Endijs Rodiks, līdz ar to savas pozīcijas uzlabojuši Fernando Verdasko, Jirgens Melcers un Gēls Monfīls.

Sieviešu tenisa rangā Sevastova saglabā 38.vietu. WTA pasaules rangā vēl no Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkēviča ieņem 530.vietu, Līga Dekmeijere – 618.vietu, Lina Lileikite – 1077.vietu, bet Jūlija Kuļibaba – 1154.vietu.

WTA pasaules rangā līdere joprojām ir Karolīne Vozņacki, vēl labāko pieciniekā ir Kima Klijstersa, Vera Zvonareva, Frančeska Skjavone un Samanta Stosura. Uz sesto vietu no astotās pakāpusies Viktorija Azarenka, Na Li noslīdējusi uz septīto vietu, Jeļena Jankoviča – uz astoto, bet desmitniekā atgriezušās Marija Šarapova un Serēna Viljamsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!