Foto: AFP/Scanpix
Latvijas vadošie tenisisti Ernests Gulbis un Anastasija Sevastova jaunākajos ATP un WTA rangos ir zaudējuši pozīcijas, noslīdot attiecīgi uz 81. un 59. vietu.

Gulbis jaunākajā ATP rangā ir zaudējis trīs pozīcijas un atrodas 81. vietā, pozīcijas zaudējuši arī Kālis Lejnieks, noslīdot par piecām vietām uz 432. vietu. Divas pozīcijas zemāk jaunākajā ATP rangā ir arī Deniss Pavlovs (509. vieta), piecas – Adrians Žguns (757. vieta), bet Miķelim Lībietim un Arturam Kazijevam kritums ir nozīmīgāks – attiecīgi 15 un 17 vietas.

Vienīgais no Latvijas tenisistiem, kurš ir uzlabojis savu situāciju ATP rangu tabulā, ir Andis Juška, kurš pacēlies uz 396. vietu.

Pirmo vietu ATP rangā saglabājis serbs Novāks Džokovičs, otrais ir spānis Rafaels Nadals, trešais – Rodžers Federers. Kopumā savas pozīcijas ir saglabājuši 23 labākie tenisisti.

Anastastija Sevastova jaunākajā WTA rangu sarakstā ir zaudējusi divas pozīcijas un atrodas 59. vietā. Par trim vietām zemāk ir Diāna Marcinkēviča (417. vieta), bet pārējās Latvijas tenisistes ir uzlabojušas savu situāciju – Līga Dekmeijere pacēlusies no 682. uz 677. vietu, bet Līna Lileikite – no 1111. uz 1100. vietu.

Citādi WTA rangā izmaiņu nav līdz 20. vietai, līderpozīciju joprojām saglabā Karolīna Vozņacki, otrā ir Kima Klijstersa, trešā – Vera Zvonarjova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!