Foto: stock.xchng
Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Miķelis Lībietis ievērojami uzlabojuši savas pozīcijas šī gada pēdējā ATP vienspēļu rangā, kas publicēts pirmdien.

Pavlovs atguvis 103 vietas un tagad atrodas 550. vietā, bet Lībietis pakāpies par 267 pozīcijām un gadu noslēgs ranga 1361. vietā.

Tikmēr vadošais Latvijas tenisists Ernests gadu noslēdzis 24. pozīcijā, kas ir viņa karjeras līdz šim augstākais sasniegums, bet Andis Juška zaudējis divas pozīcijas un tagad atrodas 338. vietā.

Vēl no Latvijas tenisistiem jaunākajā ATP rangā Kārlis Lejnieks saglabājis 379. vietu, bet Adrians Žguns zaudējis vienu pozīciju un gadu noslēdzis 666. vietā.

ATP ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmo vietu joprojām ieņem spānis Rafaels Nadals, bet otrajā vietā atrodas šveicietis Rodžers Federers, kuram seko serbs Novāks Džokovičs.

Gada pēdējā dubultspēļu rangā no Latvijas tenisistiem visaugstāko vietu ieņem Juška, kurš saglabājis 170. pozīciju, savukārt Pavlovs joprojām atrodas 213. pozīcijā.

WTA sieviešu rangā izmaiņu vairs nav bijis - Anastasija Sevastova joprojām atrodas 45. pozīcijā, bet līdere ir dāniete Karolīna Vozņacki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!