Foto: AFP/Scanpix

Latvijas vadošās tenisistes pirmdien publicētajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā zaudējušas savas pozīcijas, noslīdot pāris vietas zemāk.

Anastasija Sevastova WTA rangā šobrīd ierindojas 35. vietā, kas ir trīs pozīciju kritums, salīdzinot ar pagājušo nedēļu. Savukārt Jeļena Ostapenko no 40. pozīcijas noslīdzēja uz 46. vietu.

Vēl no Latvijas tenisistēm WTA rangā ir Diāna Marcinkeviča, kura ieņem 415. vietu, kamēr Laura Gulbe ierindojas 1133. pozīcijā.

WTA ranga līderpozīcijā otro nedēļu ir Angelika Kerbere no Vācijas, bet otrajā pozīcijā ierindojas amerikāniete Serēna Viljamsa. TOP 5 atrodamas arī spāniete Garbīne Mugurusa, poliete Agņeška Radvanska un rumāniete Simona Halepa.

Savukārt Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā Ernests Gulbis pakāpies par vienu vietu un ieņem 103. pozīciju, bet Miķelis Lībietis pēc sešu pozīciju krituma ierindojas 404. pozīcijā. Mārtiņš Podžus atrodams 794. vietā, bet Krišjānis Stabiņš atrodams 995. vietā. Vēl rangā no latviešiem ir Artūrs Lazdiņš (1351.) un Jānis Podžus (1448.).

Līderis ir serbs Novāks Džokovičs, kuram seko Endijs Marejs no Lielbritānijas, šveicietis Stens Vavrinka, Spānijas tenisists Rafaels Nadals un japānis Kei Nišikori.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!