Foto: stock.xchng
Par Latvijas ziemas čempionu tenisā vīriešu vienspēlēs sestdien kļuva Mārtiņš Podžus, bet sieviešu vienspēlēs - Adrija Runča.

Vīriešu vienspēļu turnīra finālā galvenais favorīts M.Podžus ar rezultātu 6-2, 6-3 pieveica sacensību piekto numuru Jāni Skroderi.

Spēlē par trešo vietu turnīra sestais numurs Jānis Podžus ar 6-2, 6-2 pārspēja Arkādiju Slobodkinu, kurš bija izlikts ar ceturto numuru.

Pirms tam pusfinālos M.Podžus ar 6-3, 6-1 apspēlēja savu dvīņubrāli Jāni, kamēr Skroderis ar 6-7 (5:7), 6-2, 7-6 (7:3) bija pārāks pār Slobodkinu.

Tikmēr sieviešu vienspēļu turnīra finālā ar otro numuru izliktā Runča ar 4-6, 6-1, 6-3 uzvarēja Ingu Audriņu, kurai sacensībās bija piešķirts ceturtais numurs.

Savukārt spēlē par trešo vietu sacensību trešā rakete Aleksandra Nionova izstājās no cīņas ar Anastasiju Trubiču, kura bija turnīra pirmais numurs.

Pusfinālos Runča ar 6-1 6-2 pieveica Nionovu, bet Audriņa ar 6-3, 6-2 pārspēja Trubiču.

Vīriešu dubultspēļu turnīra finālā Skroderis/Andris Antonovs ar 7-6 (7:4), 6-3 pārspēja Iļju Fomkinu un Kristapu Lapiņu. Sieviešu dubultspēlēs triumfēja Audriņa/Runča, kas finālmačā ar 6-4, 6-4 pieveica Nionovas un Trubičas duetu, bet jaukto dubultspēļu finālā Runča un Uldis Gaismiņš ar 6-1, 6-4 uzvarēja Trubiču/Lapiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!